in

Deze hond verklapt direct wie de schuldige is!

Dit baasje vraagt aan zijn honden wie er op het tapijt heeft geplast. Een van de honden verklapt wie de dader is.

Honden zijn ontzettend lieve dieren. Zij zijn niet alleen spontaan, maar ook erg loyaal en verrassen je met enige regelmaat met de gekste dingen. Honden zijn eigenlijk erg intelligent, maar komen soms een beetje dom over. In de onderstaande video is er ook weer iets erg grappigs aan de hand.

In de onderstaande video zie je twee hondjes. Een van deze twee hondjes heeft op het tapijt geplast en zijn baasje wil graag weten wie de dader is. Was het Charlie of was het toch zijn jongere vriendje? De hondjes weten allebei natuurlijk wie het gedaan heeft, maar verklappen het in eerste instantie nog niet.

Charlie wil de schuld echter niet op zich nemen en besluit de dader daarom maar aan te wijzen. Met behulp van zijn pootje wijst hij zijn jongere vriendje aan. Het baasje van de viervoeters kan zijn lach niet inhouden. Dat is natuurlijk ook wel erg hilarisch: een hond als klikspaan!

Bekijk de beelden zelf maar in de onderstaande video. Dit filmpje duurt slechts 30 seconden en is echt hilarisch.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Dit is waarom je met hooikoorts beter niet kan autorijden

Dit jochie proeft voor de eerste keer een ijsje – zijn reactie is hilarisch!