in

Ambulancebroeder wordt uitgescholden tijdens reanimatie van een peuter

Deze ambulancebroeder wordt tijdens zijn werk uitgescholden door een passant met haast. Ongelofelijk hoe mensen zich soms gedragen.

Twee ambulancebroeders waren aan het werk. Zij moesten een eenjarig jochie reanimeren en hadden weinig tijd te verliezen. De hulpverleners hadden de ambulance geparkeerd voor een aantal andere geparkeerde auto’s. Het leven voor het jochie stond natuurlijk voorop. Een 23-jarige man dacht daar echter anders over. Hij vond zijn werk namelijk een stukje belangrijker.

Werk

Een van de ambulancebroeders kreeg de wind van voren. De man was woedend en schreeuwde hard naar de ambulancebroeder: ‘Ga weg, ik moet naar mijn werk!’. De man was dusdanig kwaad dat hij de spiegel van de ambulance aftrapte. Dat is natuurlijk niet netjes. De ambulancebroeder gaf nog wel aan dat zij aan het reanimeren waren. Daar wilde de 23-jarige man echter niets van weten. Hij gaf zelfs aan dat het hem niets kon schelen als er iemand gereanimeerd moest worden. De man klonk hierbij erg agressief.

Onmenselijk

De politie werd er daarop bijgehaald. Ook zij konden niet rekenen op begrip van de man. De vader van het jochie vond het onbegrijpelijk en onmenselijk dat dit kon gebeuren. Het ging om het leven van zijn zoon, maar de man dacht alleen maar aan zichzelf. Hulpverleners zijn er gelukkig wel in geslaagd om het jochie te redden. De ouders hebben besloten om aangifte te doen tegen de man.

Vind jij dit ook een bizar verhaal? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Gorilla’s ontmoeten jong meisje opnieuw na twaalf lange jaren

Niet alleen kinderen hebben last van heimwee. Zo kom je er weer vanaf!