in

Dit drukbezochte zwembad is veranderd een spookzwembad

Ooit was dit een drukbezocht zwembad op Ameland. Inmiddels ziet het eruit als een spookzwembad.

Dit zwembad op Ameland was ooit ontzettend populair. Er zijn ongetwijfeld veel gezinnen met mooie herinneringen aan het zwembad. Helaas moest het bedrijf op den duur haar deuren sluiten en inmiddels lijkt het een spookzwembad.

Failliet in 2014

Het bedrijf achter dit zwemparadijs ging helaas failliet in 2014. De ticketprijzen werden te hoog en het aantal bezoekers nam, mede daardoor, sterk af. Inmiddels is het zwembad omgetoverd tot een spookparadijs. Meerdere malen gingen mensen (stiekem) naar binnen. De ingang werd daardoor verplaatst. Degene die de onderstaande beelden heeft gemaakt, is daarom naar binnen gegaan via het dak.

Bijzondere beelden

Het levert wel echt bijzondere beelden op. Er ligt her en der troep en veel spullen zijn stuk. Er ligt alleen maar regenwater en van de meeste spullen is niets meer over. De sauna is kapot en het stoombad is defect. John van Dijk en Losture Official, een YouTube-kanaal, hebben de onderstaande beelden gemaakt. Dat leverde erg bijzondere beelden op. Bekijk de onderstaande video maar eens:

De volgende beelden zijn ook erg bijzonder om te bekijken:

Vind jij dit ook leuke video’s? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Waarom zitten de knoopjes van een vrouwenshirt aan de linkerkant?

Man neemt zijn zieke hond dagelijks mee naar het meer