in

Zoon praat met de buik van zijn zwangere moeder – dan krijgt hij onverwachts antwoord

Een zwangerschap is natuurlijk altijd prachtig. Niet alleen voor de ouders, maar ook voor eventuele broertjes en zusjes.

Cassidy Petterson is zwanger en is daar natuurlijk erg trots op. De vrouw plaatst een video op haar Facebook-pagina die erg snel viral gaat.

In de clip toont de moeder haar aan haar driejarige zoontje. Mason is haar oudste zoon en krijgt er nu een zusje bij. Cassidy weet dus hoe het is om zwanger te zijn. Een baby kan flink schoppen en bewegen en daar weet zij nog alles van.

Mason wilde zijn toekomstige zusje leren kennen. Hij deed dit door tegen de buik van zijn moeder te praten. De buik werd uiteraard steeds groter en dat vond Mason erg interessant om te zien. Hij hoopte dat zijn zusje snel zou komen, omdat hij haar graag wilde begroeten.

In de onderstaande video zie je hoe Mason gesprekken houdt met zijn jongere zusje. Op den duur krijgt hij eens reactie van zijn zusje.

Dat is natuurlijk een prachtig moment tussen zusje en broer. Het kan niet anders dat dit het begin is van een prachtige vriendschap tussen broer en zus!

Bekijk de onderstaande video maar eens. De beelden zijn prachtig om te zien. Het filmpje duurt slechts iets langer dan 20 seconden.

Wait for it…………………..Rd White ????

Posted by Cassidy Patterson on Wednesday, January 31, 2018

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Vrouw draagt wel een erg bijzonder outfit

Kraanmachinist filmt prachtig natuurfenomeen tijdens zijn dienst