in

Geen bieropener? Zo maak je je bierflesje eenvoudig open!

Heb je geen bieropener bij de hand, maar is er wel een koel biertje voor handen? Op deze manier maak je je bierflesje eenvoudig open.

Tijdens de warme dagen is het natuurlijk ontzettend lekker om een koel biertje te drinken. Vooral tijdens het barbecueën is dat natuurlijk erg lekker. Vaak heb je thuis wel een bieropener, maar misschien heb je die niet voor handen in het lokale park. Hoe kun je dan vooralsnog je biertje openmaken? Hieronder volgen een aantal methoden.

Aansteker

Dit is misschien wel de bekendste manier: gebruikmaken van een aansteker. Zet de aansteker tussen de dop en je vinger die de dop half vasthouden. Wip de dop vervolgens met de aansteker omhoog.

Auto

De auto brengt je natuurlijk van A naar B, maar je kunt je auto voor nog meer zaken gebruiken. Zo kun je namelijk ook eenvoudig een bierflesje openen. Hiervoor kun je simpelweg de gesp van je autogordel gebruiken. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je vervolgens niet als bestuurder in de auto stapt. Iemand anders moet dus de BOB zijn!

Hand

Wist je dat je je bierflesje ook simpelweg kunt openen met behulp van je hand? Zet de dop van het flesje op de rand van een harde ondergrond. Vervolgens sla je met je vlakke hand op de dop. De dop zal er vervolgens gemakkelijk afgaan. Het voorwerp kan echter beschadigen, dus doe niet op je dure houtwerk.

Ring

Heb je een ring om je vinger? Dan kun je die ook erg eenvoudig gebruiken. Haak het dopje tussen je ring en je vinger en beweeg je hand naar voren. Je zult merken dat de dop gemakkelijk losgaat.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Kraanmachinist filmt prachtig natuurfenomeen tijdens zijn dienst

Deze tip zorgt ervoor dat jouw nagellak langer blijft zitten