in

Dit zesjarig meisje met kanker wordt beëdigd als politieagente

De zesjarige Abigail Arias lijdt aan de vreselijke ziekte kanker. In deze video wordt de jongedame beëdigd als politieagente.

We waarschuwen je alvast: dit is een zeer emotionele video. Dit zesjarige meisje lijdt aan de vreselijke ziekte kanker en zal dus nooit oud worden. Vanaf jongs af aan had dit meisje echter een droom: zij wilde graag politieagente worden. Haar wens is reeds in vervulling gegaan, want zij is inmiddels in beëdigd als politieagente.

De jongedame, genaamd Abigail Arias, kreeg als titel: ‘politieagente voor het leven’.

Nierkanker

Abigail lijdt aan een zeldzame vorm van nierkanker. Zij heeft een zogeheten Wilms-tumor. Dit komt voornamelijk voor bij jonge kinderen. Volgens de dokters is het belangrijk dat zij nu nog geniet van het leven. De chemo en de bestraling hebben namelijk niet gewerkt voor het meisje.

Magisch moment

Het gezin heeft daarom besloten dat zij alleen nog maar dingen gaan doen die zij graag wil doen. Abigail wilde erg graag politieagente worden als zij later groot zou worden. Haar wens is inmiddels in vervulling gegaan, want de jongedame is namelijk reeds beëdigd. Ze neemt haar taak natuurlijk erg serieus en is erg trots op het uniform. Vol trots legt zij haar eed af. De politiechef, Raymond Garivey Jr., sprak van een magisch moment. Hij was degene die haar mocht beëdigen en is daar ook erg trots op.

Bekijk de onderstaande video maar eens. De beelden zijn echt prachtig om te zien.

Vind jij dit ook een bijzondere video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Dit is de gevaarlijkste plek in een auto

Waarom zitten de knoopjes van een vrouwenshirt aan de linkerkant?