in

Deze tip zorgt ervoor dat jouw nagellak langer blijft zitten

Wil je graag dat je nagellak langer op je nagels blijft zitten? Dan zijn deze tips erg handig voor jou.

Het is natuurlijk ontzettend vervelend als je mooi gelakte nagels gaan afbladderen. Je wilt natuurlijk dat je nagellak lekker lang blijft zitten en vooral ook mooi blijft. Gelukkig hebben wij een aantal tips voor jou, waardoor jouw nagellak langer blijft zitten. Zo kun je langer genieten van de prachtige kleur op je nagels.

Azijn

Azijn is onmisbaar bij mooi gelakte nagels. Voordat je hiermee begint, is het belangrijk dat je je nagels goed reinigt. Pak vervolgens een wattenstaafje en doordrenk deze in de azijn. Maak je nagels goed schoon. Dit zal ervoor zorgen dat de nagellak veel beter hecht op je nagels.

Goede basislaag

Vervolgens is het van groot belang dat je een goede basislaag gebruikt. Dit staat ook wel bekend als basecoat. Het is erg belangrijk in het proces als je graag wilt dat je nagellak goed blijft zitten. Daarmee voorkom je bovendien dat je nagels geel worden door het vele lakken.

Dunne laagjes

Ook is het belangrijk dat je dunne laagjes nagellak aanbrengt. Een dikke laag bladdert sneller, waardoor de nagellak niet goed hecht. Het is belangrijk dat je tussendoor ook wacht. Laat het eerst droog worden voordat je weer verder gaat. Alleen dan krijg je namelijk goed uitgeharde nagellak.

Topcoat

Niet alleen de basecoat is belangrijk: ook de topcoat is belangrijk. Dit beschermt je nagellak voor de effecten van buitenaf. Daarnaast beschermt dit de nagellak tegen scheurtjes en krasjes, waardoor het er weer langer mooi uitziet.

Koudwaterkraan

Tot slot is het belangrijk dat je je goed gedroogde nagels nog even onder de koudwaterkraan houdt, waardoor je nagellak extra hard wordt. Het blijft daardoor ook weer langer zitten.

Vind jij dit ook handige tips? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Geen bieropener? Zo maak je je bierflesje eenvoudig open!

Dit is de gevaarlijkste plek in een auto