in

Buren komen in actie voor deze zieke boer

Een boer uit Illinois dreigt zijn oog te verliezen aan de gevolgen van kanker. Dan komt de hele buurt van hem in actie.

Carl Bates is een hardwerkende boer uit Galva, Illinois. Afgelopen jaar kon hij een aantal van zijn werkzaamheden niet langer uitvoeren, omdat er een kwaadaardige vorm van kanker werd vastgesteld bij de man. Carl en zijn familie waren bang dat zij de gewassen op de grote velden niet konden oogsten en dat zou natuurlijk desastreus zijn. Immers komt er dan ook geen inkomen binnen voor het gezin.

Het gezin deed daarom een oproep aan andere boeren in de buurt. Zij hoopten dat enkele boeren wilde helpen, maar er kwam zelfs een heel team op de stoep. Iedereen voelde zich aangetrokken tot het verhaal en wilde daarom maar al te graag helpen.

Volgens Carl’s neef is het een kleine gemeenschap en men wil elkaar graag helpen in Galva.

Maar liefst 40 boeren hadden zich verzameld op het terrein om hun collega in nood bij te staan. Lokale bedrijven sponsorden voedsel en apparatuur voor de vrijwilligers.

Carl wilde hier zelf ook graag bij zijn, alhoewel hij wel aan zware medicatie zat. Het oogsten van de verschillende velden nam tien uur in beslag. Als Carl dit zelf had moeten doen, nam dat minimaal een week tijd in beslag.

Carl vindt het natuurlijk geweldig dat zoveel mensen hem wilde helpen. Met de fantastische steun kon hij toch nog zijn inkomen krijgen.

In de onderstaande video kun je zien hoe iedereen hard aan het werk was! Dat is prachtig om te zien.

Vind jij dit ook een prachtig verhaal? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Praat jij wel eens tegen jezelf? Dit is wat het over je zegt!

Vrouw draagt wel een erg bijzonder outfit