in

Dít zijn de langste wimpers ter wereld!

Ben je benieuwd hoe de langste wimpers ter wereld eruitzien? In dit artikel tonen we het aan je: wat een bijzonder gezicht is dit.

Deze dame heeft ontzettend lange wimpers. Waarschijnlijk zullen veel dames hier jaloers op zijn. Met behulp van een wimperkruller en een scheutje mascara kan je een prachtige wimperlook maken. Echter hoeft niet iedereen dat te doen, want deze vrouw heeft van nature al bijzonder lange wimpers. De Chinese vrouw You Jianxia heeft namelijk de langste wimpers ter wereld. Haar bijzonder lange wimpers zijn al een poosje een hit op het internet. Dit moet je zien.

Langste wimpers ter wereld

You Jianxia heeft wimpers van maar liefst 12,4 centimeter. Je zou dit haast niet geloven, maar toch is het zo. De wimpers zijn puur natuur en zij heeft naar verluidt nooit make-up gebruikt. Ook maakt You haar gezicht iedere dag schoon met water. Volgens de Chinese vrouw beschadigen je wimpers als je gebruikmaakt van andere middeltjes. Alhoewel veel vrouwen graag lange wimpers willen hebben, is dit misschien wel een beetje erg extreem. Het levert namelijk een bijzonder gezicht op. Bekijk de onderstaande foto maar eens op Instagram:

View this post on Instagram

Tak perlu produk kecantikan ataupun trik makeup, bulu mata You Jianxia tumbuh sangat panjang. Gelar bulu mata terpanjang di dunia di raih You Jianxia, dan sudah resmi tercatat di situs Guinness World Records. Baca selengkapnya disini https://goo.gl/Mfs5Mq #minutespost #unique #uniquestory #youjianxia #bulumata #guinnessworldrecord #record #rekor #china #stuartmuller

A post shared by minutes post (@minutespostcom) on

Het ziet er haast een beetje eng uit! Vind jij dit ook een leuk artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Een beetje zout en een vaas: wat een mooi resultaat!

Praat jij wel eens tegen jezelf? Dit is wat het over je zegt!