in

Dit oudere koppel is het dansen nog niet verleerd!

Dit oudere koppel begint te dansen in een winkelcentrum. Het duurt niet lang voordat er zich een groot publiek verzamelt.

Wat is echte liefde nu eigenlijk? Zijn het twee jonge tortelduifjes die samen erg gelukkig zijn? Of zijn het ouderen die al hun hele leven bij elkaar zijn? De koppels die al lang bij elkaar zijn, hebben natuurlijk ook veel met elkaar meegemaakt.

Ook dit koppel heeft al het nodige met elkaar meegemaakt. Dat zie je direct als je de onderstaande video bekijkt. Het duo kan namelijk bijzonder goed dansen. Ieder jaar komt het koppel weer terug naar een evenement waar zij lekker kunnen dansen. De dj vindt het prachtig om dat te zien.

De dj besloot daarom om een video te maken van de prachtige act. Uiteraard heeft hij deze video ook gedeeld op Facebook, want het is gewoonweg prachtig om te zien. Bekijk de onderstaande video maar eens. Dit oudere koppel heeft het nog steeds. Samen dansen zij op het nummer Uptown Funk van Bruno Mars.

Every year Nick and Emma come in lit! #RealLove #relationshipgoals

Posted by DJ 2much on Thursday, November 24, 2016

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze arme hond zit vast in een hek – totdat zijn redder komt

Deze vrolijke man maakt iedereen in de trein vrolijk