in

Deze vrolijke man maakt iedereen in de trein vrolijk

De meeste mensen zijn niet zo vrolijk in de ochtend. Deze man laat echter zien dat hij dat wél is.

In de ochtenduren reist iedereen weer naar zijn of haar werk. De een gaat met de auto, de ander met het openbaar vervoer en de ander gaat met de fiets. In de trein is natuurlijk niet iedereen altijd even vrolijk. Het is vroeg en je moet weer naar je werk: niet per se een pretje dus.

Er is echter een man in de trein die iedereen vrolijk maakt. Hij verspreidt zijn positivisme en samenhorigheid in de trein. De man, genaamd Peter, is een van de leden van de sociale beweging The Librators.

Hij wil iedereen graag bedanken in de trein. De man geeft aan dat hij blij is dat men zo vroeg uit bed is gestaan om naar hun werk. Volgens Peter zorgt men daarmee voor hun gezin, vrienden en eigen toekomst.

Samen met een vriend zingt hij vervolgens een nummer in de trein. Hij vraagt anderen ook om mee te zingen in de trein. Dat is nog eens een vrolijke bedoeling in de ochtenduren!

 Bekijk de onderstaande video maar eens. De beelden zijn echt prachtig om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Dit oudere koppel is het dansen nog niet verleerd!

Een beetje zout en een vaas: wat een mooi resultaat!