in

Hond werd achtergelaten aan een paal – voormalig baasje liet een briefje achter

Deze hond werd vastgebonden en achtergelaten aan een paal. Haar voormalige baasje laat een emotionele brief achter.

Dit zielige verhaal vond plaats in de hoofdstad van Griekenland, Athene. Hier komen helaas veel zwerfhonden voor en veel honden zijn dan ook erg hongerig.

Het volgende verhaal is erg sneu. Een hondje werd achtergelaten: vastgebonden aan een paal om precies te zijn. De viervoeter had een klein briefje bij zich. Daarmee was het duidelijk dat dit teefje ooit van iemand was en dat zij hier was achtergelaten.

De hond was erg in paniek geraakt, maar het viel vooral op dat zij erg aanhalig en lief was. Medewerkers van de dierenorganisatie SCARS kwamen gelukkig snel ter plaatse om haar hulp te bieden. Ze vonden een briefje met daarop de tekst: ‘Het spijt me, maar ik kan niet langer voor haar zorgen. Zij is erg lief.’

De hond, die Brandy werd genoemd, had erg last van stress. Zij had niet door wat er allemaal aan de hand was en was plotseling haar baasje kwijt. De arme viervoeter had ook nog eens last van haar nieren, maar werd gelukkig geholpen door haar redders. Brandy wacht nu op een nieuw gezin dat haar wil adopteren. Zij zal ongetwijfeld snel geadopteerd worden, want de viervoeter is nou eenmaal erg lief!

Wil je meer weten over dit bijzondere verhaal? Bekijk dan de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt iets langer dan vijf minuten.

Vind jij dit ook een bijzondere video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Een droom waarbij je tanden uit je mond vallen? Dit betekent het!

Deze arme hond zit vast in een hek – totdat zijn redder komt