in

Een droom waarbij je tanden uit je mond vallen? Dit betekent het!

Heb jij weleens gedroomd dat je tanden uit je mond vallen? Dat heeft te maken met je onderbewustzijn.

De volgende ochtend kun je het misschien niet meer herinneren, maar iedereen droomt in de nachtelijke uren. Soms heb je een erg prettige droom, terwijl je de andere keer een nachtmerrie hebt. Het is leuk om de loterij te winnen als je droomt, maar het is minder prettig als je achtervolgd wordt door een moordenaar als je droomt. Sommige mensen dromen ook dat al hun tanden uit hun mond vallen. Daar zit een betekenis achter.

Diverse oorzaken

Als je droomt, kunnen dingen echt levensecht aanvoelen. Heb je weleens gedroomd dat je tanden uit je mond vielen? Dan is het natuurlijk wel een enorme opluchting als je wakker wordt en voelt dat je tanden nog in je mond zitten. Het was dus slechts een droom, maar wat betekende deze droom nu eigenlijk? Hieronder volgt een opsomming.

Krachteloos

Je tanden staan in een droom vaak symbool voor kracht. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want je gebruikt je tanden om mee te bijten en te kauwen. Als je droomt dat je tanden uitvallen, kan het zijn dat je je krachteloos voelt. Misschien heb je in het echte leven ook te maken gehad met onmacht.

Gevoelens

Zitten je tanden los of vallen je tanden zelfs helemaal uit? Dan kan dat ook te maken hebben met gevoelens die je moeilijk kunt uiten. Mogelijk wordt er ook niet naar jou geluisterd.

Uiterlijk

Tanden gebruik je natuurlijk om te eten en te bijten. Toch doen tanden ook veel voor je uiterlijk. Zonder je tanden zou je er immers ook nogal bijzonder uitzien. Als je droomt dat je tanden uit je mond vallen, kan dat ook iets te maken hebben met je uiterlijk. Een soortgelijke droom kan betekenen dat je wellicht een beetje onzeker over jezelf bent.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Bizar: vrouw komt bij begrafenissen voor de gratis lunch

Hond werd achtergelaten aan een paal – voormalig baasje liet een briefje achter