in

Dit koppel bewijst dat liefde geen leeftijd kent

Uit dit voorbeeld blijkt maar weer dat liefde geen leeftijd kent. Dit stel verschilt 53 jaar in leeftijd met elkaar.

Liefde kent geen leeftijd is wat men vaak zegt. Dat is vaak wat wij te horen krijgen als stellen veel in elkaar afwijken als het gaat om de leeftijd. Dit stel kent echter wel een erg extreem leeftijdsverschil: de vrouw in kwestie is namelijk 77 jaar oud en de jongeman is 53 jaar jonger.

De twee hebben elkaar ontmoet op een verjaardagsfeest in een restaurant genaamd Chuck E. Cheese. Almeda Errell uit Maryville (Tennessee, Verenigde Staten) werd op slag verliefd op Gary Hardwick. De vonk sprong over, want ook hij zag haar wel zitten.

Ondanks hun enorme leeftijdsverschil van maar liefst 53 jaar is het stel erg verliefd op elkaar. Zij besloten zelfs om in het huwelijksbootje te stappen. De jongeman is, volgens Almeda, erg volwassen voor zijn leeftijd. Bekijk de onderstaande foto maar eens van het getrouwde stel:

Posted by Gary Hardwick on Thursday, October 29, 2015

Inmiddels is het echtpaar al een aantal jaren met elkaar getrouwd. Het begin was misschien niet gemakkelijk, maar dat had ermee te maken dat de gezinnen van het echtpaar er niet achter stonden. De kinderen van Almeda zijn zelfs ouder dan Gary en vonden het maar vreemd dat hun schoonvader jonger is dan hen.

Gary vertelt aan de Daily Mail dat hij zich direct aangetrokken voelde tot Almeda toen hij haar zag. Ze vond haar ogen prachtig en zij had ook nog eens een prachtige persoonlijkheid. De vrouw zit vol vreugde en de chemie was direct aanwezig.

Ondanks het leeftijdsverschil tussen de twee hebben zij ook nog eens dezelfde hobby’s en interesses. Zij gaan er dan ook vanuit dat zij nog lang bij elkaar blijven.

Toen Gary 13 of 14 jaar oud was, voelde hij zich altijd al aangetrokken tot oudere vrouwen. Ooit werd hij ook opgevoed door zijn grootmoeder en zij accepteerde het ook.

Posted by Gary Hardwick on Tuesday, November 24, 2015

Het duo heeft zelfs samen een YouTube-kanaal met enkele tienduizenden abonnees. Als je wilt, kun je hun leven dus zelfs volgen! Almeda legt in een van de video’s uit dat zij worstelde met de dood van haar vorige man. Zij leerde dit pas te accepteren toen zij Gary ontmoette. Almeda was hiervoor maar liefst 43 jaar getrouwd met haar eerste echtgenoot. Toen hij stierf, voelde zij zich erg alleen. Nu heeft Gary die plek ingenomen.

Posted by Gary Hardwick on Sunday, December 27, 2015

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Doet je hond een van deze dingen? Dan wil hij of zij je iets vertellen!

Prachtige foto’s van een bos in Noorwegen – verwerkt in een filmpje van 40 seconden!