in

Deze 88-jarige vrouw maakt grote indruk op het publiek

Als je deze video bekijkt, dan weet je maar weer dat leeftijd slechts een getal is. Wat kan deze vrouw goed dansen!

Je bent natuurlijk nooit te oud om lekker te kunnen dansen en bewegen. Het is ook goed voor je gezondheid dat je zolang mogelijk beweegt. De 88-jarige vrouw laat dat in de onderstaande video nog maar eens zien.

Als je de vrouw zo ziet, dan denk je niet dat zij een ervaren danser is. Schijn bedriegt blijkbaar maar weer, want zij schijnt dus ontzettend veel talent te hebben. De vrouw heeft natuurlijk ook al een aantal jaartjes ervaring.

De behendige vrouw van 88 heeft een goed ritme, kan lekker bewegen en is goed in vorm voor haar leeftijd. Het publiek is dan ook razend enthousiast als de vrouw begint met dansen. De vrouw danst met haar danspartner op het nummer ‘Dance, Dance, Dance’.

Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt iets langer dan drie minuten.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Prachtige foto’s van een bos in Noorwegen – verwerkt in een filmpje van 40 seconden!

Heeft dit kleine meisje talent óf is het geluk?