in

Bizar: vrouw komt bij begrafenissen voor de gratis lunch

Een vrouw komt al 14 jaar achter elkaar bij begrafenissen zodat zij gratis lunch kan krijgen. Ze at van het buffet alsof ze al dagen geen eten had gehad.

Een begrafenis is natuurlijk een emotioneel moment voor veel mensen. Je neemt afscheid van iemand die je dierbaar was. Dat is natuurlijk ook het hele idee van een begrafenis, maar dat dacht een vrouw uit het Britse Slough anders over. De vrouw bezoekt al 14 jaar lang begrafenissen en komt hier puur en alleen voor de lunch. De vrouw was in geen van de gevallen uitgenodigd voor de begrafenis.

Komen en gaan

De katholieke vrouw verschijnt iedere keer bij een begrafenis in de kerk. In de 14 jaar merkte Father Noah Connolly van de Holy Redeemer Church in Slough op dat zij nooit welkom leek. Niemand die haar echt kende en ze verscheen ook alleen op de begrafenis zodra de receptie begon. Onuitgenodigd kwam ze zich dan volstampen met eten en vervolgens verliet zij de begrafenis weer.

Boze mensen

Dat was niet alleen Father Noah Connolly opgevallen, maar ook andere mensen zijn boos. Zo was Margaret Whithead onlangs nog in de kerk aanwezig. Zij kwam hier haar dochter begraven en vertelde dat er ook veel collega’s van haar dochter aanwezig waren. Margaret dacht daarom dat de vrouw ook een collega was. Zij sprak de vrouw aan, maar zij bleek helemaal geen collega te zijn. Ook gaf de vrouw toe haar niet te kennen, maar at wel ontzettend veel eten van het buffet. Volgens Margaret at ze alsof zij dagen niet had gegeten.

Lunch

De vrouw komt ook alleen maar naar de begrafenissen als er ook lunch is. Zij komt dus nooit bij de ceremonie en profiteert daarmee alleen maar van mensen die verdrietig zijn. Respect is daarmee echt ver te zoeken!

Vind jij dit ook een bizar verhaal? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Heeft dit kleine meisje talent óf is het geluk?

Een droom waarbij je tanden uit je mond vallen? Dit betekent het!