in

Dit twaalfjarig meisje neemt haar tante mee op het podium

Tijdens een editie van America’s Got Talent neemt deze twaalfjarige jongedame haar oude tante mee het podium op. Dat levert prachtige beelden op.

De twaalfjarige Darci Lynne heeft ontzettend veel talent. Zij zette dan ook een prachtige show neer tijdens de halve finale. Ook bij al haar vorige rondes kreeg zij veel positieve reacties: zowel van de jury als van het publiek.

Iedere keer nam deze meid een andere pop mee op het podium. Ditmaal koos zij ervoor om iemand anders mee te nemen: de oude dame Edna. Deze oude tante kon het wel aardig vinden met jurylid Simon Cowell.

Zowel de pop als Darci zijn erg charmante dames. Edna probeerde daarom maar eens het jurylid Simon Cowell te verleiden. Met veel gevoel voor humor wist zij ervoor te zorgen dat het publiek uit zijn dak ging. Ook de andere juryleden vonden het erg grappig.

Bekijk de onderstaande video maar eens. De beelden zijn erg hilarisch en ontzettend leuk om te zien.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit blogartikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze chips is gemaakt van… restjes dierenvoer!

De golden retriever genaamd Louboutina is een echte knuffelkont!