in

Deze chips is gemaakt van… restjes dierenvoer!

Er bestaat een chips die is gemaakt van restjes dierenvoer. In dit artikel vertellen we jou welke chipsoort dit is.

Als je een filmpje gaat kijken is het natuurlijk wel zo fijn om een bakje chips te eten. Dat maakt een filmpje kijken natuurlijk nog even extra leuk én lekker. Je moet het natuurlijk niet iedere dag eten, maar eens in de zoveel tijd moet dat kunnen.

Maar wist jij dat er een bepaalde chipssoort is die gemaakt is van restjes dierenvoer? Gelukkig hoef je niet direct in paniek te raken, want het kan namelijk prima gegeten worden. Volgens The Huffing Post bestaat Cheetos namelijk uit resten dierenvoer.

Dierenvoer

Deze Cheetos werden voor het eerst gemakt in 1932. Het product werd uitgevonden door de Flakall Corporation, wat eigenlijk een Amerikaans bedrijf is dat dierenvoer produceert. Per toeval werd de chips gemaakt. Het bedrijf gebruikte namelijk grote machines om het dierenvoer fijn te malen. Uiteraard moest de machine ook met regelmaat gereinigd worden. Daarvoor gebruikte het bedrijf vochtige maïskorrels.

Toen de machine werd schoongemaakt, werden de maïskorreltjes warm en begonnen deze te ploffen. Een van de medewerkers besloot eens een aantal van deze gepofte maïskorreltjes op te eten. Dat bleek toch wel erg lekker te zijn! Hij bracht het nog verder op smaak en op die manier ontstond deze nieuwe chipssmaak.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Collega’s schenken overuren aan een collega om een bijzondere reden

Dit twaalfjarig meisje neemt haar tante mee op het podium