in

Afvallen met koffiedrinken? Het kan als je dit in je koffie doet!

Wil jij ook graag afvallen? Stop dan deze twee ingrediënten bij de koffie in en je zult al gauw merken dat je de laatste kilo’s kwijtraakt.

Veel mensen willen graag afvallen, maar zo gemakkelijk blijkt dat nog niet. Gelukkig zijn er een aantal manieren hoe je toch flink kunt afvallen. Als jij een koffieliefhebber bent, hebben wij goed nieuws voor jou.

Een op de vijf Nederlanders geeft aan dat zij graag willen afvallen. Dat is natuurlijk een goed voornemen, maar 98 procent van deze mensen zetten het niet door. Wil jij graag bij die resterende twee procent horen? Dan moet je onze tip volgen.

Als je deze twee ingrediënten bij je koffie instopt, zal je al gauw merken dat je afvalt. Je verhoogt namelijk je metabolisme, waardoor je sneller afvalt. Natuurlijk zal je niet direct tien kilogram afvallen, maar alles kleine beetjes helpen natuurlijk!

Wat heb je nodig?

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 180 milliliter kokosolie;
  • 1 theelepel kaneel;
  • 150 gram rauwe honing (optioneel).

Bereidingswijze

De bereidingswijze is bijzonder eenvoudig. Je mengt alle ingrediënten door elkaar en zorgt voor een samenhangende pasta. Stop de pasta in een glazen pot en bewaar deze in de koelkast. Als je in de ochtenduurtjes een kopje koffie wilt drinken, voeg je een of twee eetlepels van de pasta toe aan je bakje koffie. Roer het geheel goed door elkaar en drink het op.

Waarom is dit werkzaam?

Kaneel wordt al enkele jaren aangeraden door voedingsdeskundigen. Het zorgt ervoor dat antioxidanten worden gestabiliseerd in de bloedsuiker. Ook krijgt je metabolisme een boost. Tevens zorgt het ervoor dat suikers gemakkelijker worden afgebroken in het lichaam. Je vet verbrandt sneller doordat je metabolisme beter werkt. Als je ook nog honing toevoegt, zorgt dat ervoor dat je de nodige mineralen en vitaminen binnenkrijgt. Het is hierbij wel belangrijk dat je kiest voor rauwe honing.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze ouders krijgen veel kritiek op hun keuze om naar de bios te gaan

Baasje doet alsof hij het eten van de kat opeet – de reactie van de kat is hilarisch!