in ,

Een huisdierenmandje maken van je oude trui?

Wil je graag een leuk huisdierenmandje maken? Gebruik je oude trui en creëer iets unieks!

Je wilt natuurlijk dat je kat of hond altijd een lekker plekje heeft waar hij of zij kan liggen. Gelukkig zijn er verschillende manieren hoe je zo’n mandje zelf kunt maken. Immers zijn de kant-en-klare mandjes vaak erg prijzig en is dit daarom een goed alternatief. Dit mandje is geschikt voor zowel katten als kleine honden.

Wat heb je nodig?

Voor dit eigengemaakte huisdierenmandje heb je de volgende spullen nodig:

  • Een oude trui;
  • Dik garen;
  • Kussenvulling;
  • 1 lapje stof (20×20 cm, bijvoorbeeld van een oud T-shirt).

Hoe maak je dit huisdierenmandje?

Zorg ervoor dat je de hals dichtmaakt met dikke garen. Vervolgens kun je de trui met de armen wijd op tafel leggen. Maak een rechte lijn van oksel naar oksel. Gebruik hiervoor de dikke garen. Vervolgens kun je de mouwen vastmaken aan de zijkanten van de trui.

Blijf net zolang doorwerken totdat het het lijfje van de trui ophoudt. De mouwen kun je vervolgens vullen met kussenvulling. Aan de onderzijde kun je de trui dichtmaken. Je hoeft nu alleen nog maar de mouwen te pakken en samen te vouwen.

Met behulp van een lapje stof kun je alles bij elkaar houden. Naai dit er dus stevig aan vast, zodat de mouwen niet meer zichtbaar zijn.

Je kat of hond zal hier ongetwijfeld erg blij mee zijn. Wil je een video van het hele proces bekijken? Bekijk dan de onderstaande video:

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Eieren en koffieprut: de ideale voeding voor je planten

Dit is de reden van die kleine gaatjes in je favoriete T-shirt