in

Autistisch jongetje maakt een hele bijzondere vriend

Dit autistische jochie had nog nooit echt contact gemaakt met iemand. Nu gebeurt het toch eindelijk – wat een bijzonder moment.

Dit autistische jongentje, genaamd Kainoa Niehais, woont met zijn ouders in Japan. Vanwege zijn autisme heeft hij nooit de behoefte gehad aan lichamelijk contact met anderen. Dat heeft dus een flinke invloed op zijn leven.

Onlangs heeft hij echter toch een vriendje gemaakt. Ditmaal is het ook een erg bijzondere vriend. Na twee jaar wachten mocht Kainoa namelijk, samen met zijn ouders, naar 4 Paws For Ability. In dit centrum, welke is gevestigd in de Amerikaanse staat Ohio, kon hij eindelijk zijn hulphond ophalen.

Het klikte meteen tussen het duo. Zijn moeder was natuurlijk ontzettend trots en plaatste direct een foto op Facebook. De vrouw barstte in tranen los toen de twee elkaar zagen. Het jochie voelde zich erg op zijn gemak bij zijn hulphond. Vooral dat was natuurlijk een bijzonder emotioneel moment.

Bekijk de onderstaande foto maar eens. Je ziet dat zijn moeder zichtbaar geëmotioneerd is. Haar zoontje ziet er lekker rustig bij: hij zit op zijn iPad en is erg rustig.

"See this moment? I've never experienced a moment like this. Yesterday was the first day my 5 year old Autistic son met…

Geplaatst door Love What Matters op Dinsdag 18 oktober 2016

Vind jij dit ook een leuk blogartikel? Vergeet deze blog dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Dit is waarom je de silica gel-zakjes altijd moet bewaren

Wist je dat dit huisnummer de woningwaarde vermindert?