in

Dankzij deze kinderen is na 40 jaar is de misdaad alsnog opgelost

Kinderen vinden een begraven auto in de achtertuin, waardoor de politie een misdaad na 40 jaar alsnog kan oplossen.

Niets is spannender voor een kind dan een schat opgraven in de tuin. Iets dat zeldzaam is en veel geld waard of iets bijzonders dat iets vertelt over de geschiedenis van het huis.

Tijdens een familiebezoek in Los Angeles speelden de kinderen buiten en zijn zij gaan graven in de grond. Na een poosje graven stuitten ze op iets hards. Het bleek een auto te zijn. De huiseigenaren besloten de politie te bellen. Agenten hebben de auto met behulp van een graafmachine de auto opgegraven. Het was niet bekend wie de auto had begraven. De eigenaren en de politie stonden voor een raadsel.

De auto bleek een Ferrari Dino 246 GTS uit 1974 te zijn. De auto was begraven op een plek waar eerst een zwembad zat. Hierdoor was de auto nog in een goede staat. De Ferrari stond al jaren geregistreerd als gestolen.

De verzekeringsmaatschappij die de verzekerden schadeloos had gesteld heeft de auto verkocht voor omgerekend ongeveer 7.000,- euro aan de hoogste bieder. De nieuwe eigenaar wilde altijd al graag een Ferrari Dino 246 GTS hebben. Hij was niet nieuwsgierig naar de achtergrond van de auto.

Een journalist van Autoweek had het verhaal gehoord en wilde graag meer weten of deze bijzondere vondst. Hij was vastbesloten om te achterhalen waarom deze auto in de tuin was begraven. Uit de aangifte bij de politie bleek inderdaad dat er een misdaad met de auto was gepleegd. Maar de Ferrari is niet bij een hele spannende bankoverval gebruikt zoals je zou denken.

De eigenaren van de auto konden de luxe auto niet meer betalen omdat ze bankroet waren. Ze wilden de auto erg graag houden. Daarom hadden ze besloten de auto in het lege zwembad te begraven en de bij de verzekering te melden dat de Ferrari was gestolen. Het plan lukte. Zo hadden ze weer wat geld en nog steeds de auto. Waarom ze de auto niet weer hebben opgegraven is niet duidelijk. Het is dus niet helemaal volgens plan verlopen.

Het was voor de kinderen in ieder geval een leuk en spannend familiebezoek. Het is een leuk verhaal om te vertellen op feestjes en verjaardagen.

Vind jij dit ook een bijzonder verhaal? Deel dit artikel dan op social media met je vrienden en familie.

Natuurfotograaf legt een bijzonder beeld met poolwolven vast!

Dit is waarom je de silica gel-zakjes altijd moet bewaren