in

Deze moeder waarschuwt iedereen met een trampoline in de tuin

Het driejarige zoontje van Kaitlin raakte ernstig gewond toen hij aan het trampolinespringen was. Nu probeert zij de hele wereld te waarschuwen.

Kaitlin Hill is gelukkig getrouwd en heeft een driejarige zoon. Hij heet Carlton en het is een erg leuk mannetje! Het gezin besluit om er een dagje op uit te gaan. Carlton ging trampolinespringen, maar kreeg voordat hij het zelf doorhad een ongeluk.

Geplaatst door Kaitlin Hill op Dinsdag 25 april 2017

Kaitlin was zich er op dat moment helemaal niet van bewust en was hier ook niet op voorbereid. De arme knul was achterovergevallen en hij had ontzettend veel pijn. In het ziekenhuis bleek dat hij zijn dijbeen gebroken had.

In het ziekenhuis adviseerde men ook dat trampolines pas geschikt zijn voor kinderen vanaf zes jaar of ouder. De schokken kunnen namelijk nog niet helemaal goed worden opgevangen door het lichaam op de jonge leeftijd.

Carlton had natuurlijk ontzettend veel pijn. Het arme jochie moest maar liefst zes weken gips dragen.

Kaitlin deelt dit verhaal zoveel mogelijk, zodat zij andere ouders hiervan op de hoogte kan stellen. Zij wil graag voorkomen dat andere kinderen hetzelfde overkomen als Carlton.

Deel dit bericht ook met andere ouders met jonge kinderen! Niemand wil natuurlijk dat zijn of haar kind lijdt.

De perfecte app voor natuurliefhebbers!

Vrouw ontmoet groep chimpansees na 18 jaar opnieuw – herkennen ze haar nog?