in

De perfecte app voor natuurliefhebbers!

Met behulp van deze app kun je bloemen en planten ‘scannen’. Daarmee kun je snel inzien wat voor plant of bloem het is.

In de lentemaanden is de natuur volop in de bloei. Veel natuurliefhebbers trekken er dan weer op uit. Ben jij ook een liefhebber van prachtige bloemen en planten? Dan moet je deze app echt downloaden. Deze beschikt namelijk over een heuse plantendatabase. Je kunt de plantenboekjes dan lekker thuis laten!

Plantendatabase

Deze app beschikt over een plantendatabase. Daarmee kun je erg gemakkelijk inzien met welke plant je te maken hebt. De app heet Plantnet en is ontzettend uitgebreid. Binnen slechte enkele seconden kun je precies zien om welke plant het gaat. Je hoeft alleen maar een plant of bloem te scannen met je camera. Vervolgens zal er een scherm verschijnen met informatie. Inmiddels zijn er al duizenden verschillende plantsoorten opgenomen in de app.

Veel informatie beschikbaar

De app geeft ontzettend veel informatie over een plant. Zo beschrijft de app niet alleen hoe de plant heet, maar biedt het ook informatie over de herkomst en verzorging. Dat is natuurlijk vooral handig als je deze plant ook graag wilt kopen voor je eigen tuin.

Zelf planten toevoegen

Heb jij een plant gevonden die nog niet is opgenomen in de database? Dan kun je deze geheel zelf toevoegen! Daar kunnen anderen ook weer van profiteren.

Vind jij dit ook een leuk artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Het begon met een wandeling met de honden, maar het werd al snel een optocht

Deze moeder waarschuwt iedereen met een trampoline in de tuin