in

Deze 94-jarige eenzame man laat zwembad bouwen voor de hele buurt

Wat als je iedere dag helemaal alleen thuis zit? Juist, dan laat je een zwembad bouwen voor de hele buurt, zodat iedereen bij jou komt!

Keith Davidson is de 90 al ruim gepasseerd. Op moment van schrijven is de man 94 jaar oud. Helaas verloor hij zijn vrouw aan de vreselijke ziekte kanker. Hij wilde zijn laatste jaren echter niet eenzaam doorbrengen. Hij was maar liefst 66 jaar met zijn vrouw getrouwd.

Keith was bang dat hij zich erg eenzaam zou gaan voelen. Hij had natuurlijk veel verdriet, maar kon uiteindelijk wel accepteren dat zijn vrouw er niet langer meer was. Hij begon plannen te smeden: ‘Hoe kan ik vooralsnog niet eenzaam zijn?’.

De man had een waanzinnig plan verzonnen. Hij heeft namelijk een enorm zwembad in zijn achtertuin laten graven. Iedereen uit de buurt mag er gebruik van maken.

Zodoende haalde de man de buurt naar hem toe. Toen hij de buurt uitnodigde, kwam vrijwel iedereen iedere dag weleens langs. De man is daarmee niet meer eenzaam! Wat een tof idee.

Hopelijk doet de buurt dit ook andersom: zouden ze de man ook uitnodigen voor een diner of een barbecue? Wij hopen van wel!

Bekijk de onderstaande video maar eens. De buurt vindt het ook een leuk idee!

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel niet te delen op social media met vrienden en familie.

Gasten schrikken tijdens bruiloft – totdat het allemaal een grap blijkt!

Dit gebeurt er met je als je teveel Red Bull drinkt!