in

Unieke waterkaars maken? Volg dan deze handleiding

Ben jij ook zo’n fan van die prachtige waterkaarsen? Dan kun je deze nu zelf in elkaar knutselen met behulp van deze handleiding.

Vind jij het ook zo leuk om te knutselen? Dan moet je echt eens een waterkaars maken. Je hebt slechts enkele producten nodig en het is sneller klaar dan je denkt. Bovendien is het natuurlijk iets unieks en is het veel leuker dan een standaardkaars.

Overigens is het ook erg romantisch. Ga jij binnenkort op date? Verras diegene dan met je creativiteit.

Wat heb je nodig?

Je hebt de volgende producten nodig:

  • Een vaas (bij voorkeur een ronde);
  • Doorzichtige kralen of knikkers;
  • Nepbloemen;
  • Een drijfkaars;
  • Water.

Hoe maak je het?

Een unieke waterkaars maken is een fluitje van een cent. Voeg als eerste de doorzichtige kralen of knikkers toe in een vaas. Je kunt vervolgens de nepbloemen van de stelen knippen. Leg deze bovenop de kralen en zorg ervoor dat je de vaas niet al te vol stopt. Als deze te vol is, kan de kaars namelijk niet meer drijven.

Giet vervolgens wat water over de nepbloemen. Zorg ervoor dat de kralen op circa twee vingers afstand boven de rand liggen. Je hoeft nu alleen nog maar de kaars toe te voegen aan de vaas. Deze kan rustig dobberen. Dit zorgt er niet alleen voor een gezellige sfeer, maar je hoeft ook niet meer bang te zijn dat je kaars omrolt. Deze blijft namelijk stabiel drijven.

Ga jij dit binnenkort ook eens proberen? Deel dit artikel dan op social media met andere creatievelingen.

Dit is duidelijk niet haar eerste rijles!

Deze tiener maakt lerares voor de tweede keer zwanger