in

Dit is duidelijk niet haar eerste rijles!

Deze dame is eigenlijk professioneel autocoureur van beroep, maar zij doet net alsof zij haar eerste rijles heeft. Dat levert natuurlijk hilarische beelden op.

Leona Chin stapt zogenaamd voor de eerste keer in de auto. Het zou haar eerste rijles zijn. Althans, dat denken de rijinstructeurs. Echter is deze jongedame een professionele autocoureur.

De dame liet zich volledig transformeren tot een typisch Aziatisch meisje. Ze kreeg zelfs een speels Spongebob-jurkje en grappige staartjes in het haar. Het zag er in ieder geval al erg overtuigend uit. Je herkende haar niet meer als professioneel autocoureur.

De jongedame doet net alsof ze nog nooit in een auto heeft gereden. Ze doet bijvoorbeeld ook een beetje dommig, om de indruk te wekken dat zij écht nog nooit heeft gereden. In eerste instantie laat ze de auto bijvoorbeeld een aantal keren uitvallen.

Op den duur laat ze echter zien waar ze van gemaakt is. De autocoureur in haar komt omhoog! Uiteindelijk wordt natuurlijk wel verteld aan de rijinstructeurs wie zij echt is. De meeste instructeurs kunnen er gelukkig wel om lachen.

Bekijk de onderstaande video maar eens. Het filmpje duurt iets meer dan vier minuten.

Vind jij dit ook een leuke video? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Kabelbinders op een kinderwagen? Wat een superhandige tip voor elke ouder

Unieke waterkaars maken? Volg dan deze handleiding