in

Grappig Geweldig Verbluft Boos

De 10 meest bijzondere stadions ter wereld

Er zijn talloze leuke voetbalstadions waar veel toeristen jaarlijks naar toe trekken. Deze stadions uit deze top 10 lijst zijn echter wel heel bijzonder.

Deze stadions zijn misschien niet zo bekend, maar wel erg bijzonder. Zo hebben enkele een prachtig uitzicht op zee en zijn anderen weer midden in de bergen gebouwd. Hieronder tref je de top 10 lijst meest bijzonders stadions wereld.

Osaka Stadium in Japan

Eerder werd het Osaka Stadium in Japan gebruikt door de Japanse voetbalclub Nankai Hawks. Toentertijd konden er circa 32.000 mensen plaatsnemen in het stadion. De club werd echter verkocht in 1988 en toentertijd werd het stadion omgebouwd tot een erg bijzonder winkelcentrum. Dat ziet er nu ontzettend grappig uit.

Marina Bay in Singapore

In de haven van Singapore is er een erg bijzonder stadion gebouwd. Het is daadwerkelijk een drijvend voetbalveld, genaamd ‘The Float Marina Bay’. Op de tribunes rondom het drijvende veld is er plek voor maar liefst 30.000 mensen.

Twaalfjarig meisje ontvangt Golden Buzzer tijdens auditie

De 10 meest vreemde verslavingen uit ‘My Strange Addiction’