in

Deze olifant bewijst wat voor gevoelige dieren het zijn

Niet alleen mensen hebben gevoelens: ook olifanten hebben deze wel degelijk. Dat blijkt wel uit dit verhaal.

Olifanten zijn erg bijzondere dieren. Uit dit verhaal blijkt wel dat olifanten erg gevoelige dieren zijn. Zo rouwen ze namelijk ook om de dood van hun soortgenoten. Ook kunnen de dieren huilen van blijdschap. Regelmatig zie je dan ook beelden van olifanten die worden bevrijd uit gevangenschap. Dan huilen de dieren oprecht om blijdschap dat ze dan eindelijk vrij zijn.

In de onderstaande video wordt direct al duidelijk dat deze olifant erg veel gevoel heeft. De moederolifant is namelijk bezig met het graven van een gat. Haar kind zat namelijk vast in de modder daaronder. Het gehele proces duurde maar liefst elf uur, maar dat had de moederolifant er graag voor over.

Bekijk de onderstaande video maar eens! De beelden zijn echt erg bijzonder. Veel mensen hebben zich ook verzameld om de olifant heen. Zij heeft echter maar een doel!

Vind jij dit ook een bijzonder verhaal? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Tapdansen blijkt voor dit meisje toch wat moeilijker dan verwacht

Deze man verrast iedereen met zijn talent