in

De mooiste vakanties om helemaal uit je dak te gaan!

Waar jij deze zomervakantie heen? Hier tref je de top 10 lijst van de leukste jongerenbestemmingen!

Ben je er nog niet helemaal uit waar jij graag heen wilt op vakantie? Dan kun je onze handige top 10 lijst raadplegen.

10. Blanes

Blanes is een Spaanse badplaats in het zuiden van Costa Brava. In dezelfde regio vind je ook het populaire Lloret de Mar. In Blanes kun je genieten van talloze stranden, de leukste clubs en kroegen en je kunt er talloze jongerenactiviteiten volgen. Veel Nederlandse jongeren trekken ieder jaar weer naar het populaire plaatsje.

9. Albufeira

Albufeira is een prachtige Portugese plaats, welke erg in trek is onder jongeren. Het centrum van de stad is volgebouwd met talloze knusse winkeltjes, terrassen en pleinen. Ook kun je in het nieuwe gedeelte van de stad genieten van de meest leuke discotheken en bars.

Deze olifant bewijst wat voor gevoelige dieren het zijn

Zijn vriendinnetje weigert een kusje!