in

Grappig Geweldig Verbluft Win Boos

De 10 mooiste doelpunten op een WK ooit

Ben jij een echte voetballiefhebber? Dit zijn volgens ons de 10 mooiste goals op een WK ooit.

Foto van Wikimedia Commons

Elke 4 jaar is het weer tijd voor een nieuw WK voetbal. Het WK is het mooiste moment voor de meeste voetballers én voor de voetbalfans. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met de mooiste goals die ooit zijn gemaakt op alle WK’s!

10. Pelé 1958 (Brazilië – Zweden, 5-2)

Pelé is slechts 17 jaar als hij tijdens het WK in 1958 al meerdere keren indruk heeft gemaakt. In de finale maakt hij 1 van de mooiste doelpunten ooit gemaakt tijdens een finale. Pelé controleert de bal met de borst en lobt hem vervolgens over een aanstormende verdediger heen.

De superster staat vervolgens helemaal alleen voor de keeper, en schiet hard raak. Wat een geweldige goal!
De lijst gaat verder op de volgende pagina.

Theezakjes in je auto? De reden is geweldig!

Deze jonge kinderen nemen afscheid van hun eerste liefde