in

Als je deze stem hoort, herken je haar direct!

Als je deze vrouw op de video ziet, weet je niet direct wie zij is. Zodra je haar stem hoort, zullen er wellicht een aantal belletjes gaan rinkelen.

Als een geluid bij een beeld matcht is dat altijd erg grappig om te zien. Denk maar eens aan het zetten van een vers bakje koffie. Je kunt de koffie dan wel inbeelden. Ook bij allerlei andere natuurlijke dingen, zoals een waterval met stromend water, kun je je goed inbeelden hoe dit eruit ziet of hoe dit klinkt.

Je verschillende zintuigen werken goed samen en zorgen ervoor dat je bepaalde dingen op een bepaalde manier beleeft. Bepaalde mensen kun je bijvoorbeeld niet los zien van hun stem. Andersom geldt dat overigens ook: een stem kan je soms niet los zien van een bepaald persoon.

In de onderstaande video is er iets grappigs aan de hand: de meeste mensen zullen haar nog nooit hebben gezien. Haar stem is echter wel erg bekend. Herken jij de stem van de vrouw uit deze video? Bekijk het filmpje snel!

Vind jij dit ook een leuke video? Deel dit artikel dan op social media met vrienden en familie!

Tapdansen blijkt voor dit meisje toch wat moeilijker dan verwacht

Deze man verrast iedereen met zijn talent