in

98-jarige moeder is onafscheidelijk van haar 80-jarige zoon

Als deze vrouw inmiddels 98 jaar is, is haar zoon 80 jaar oud. Het duo is niet van elkaar te scheiden: zijn moeder zorgt nog steeds erg goed voor hem.

Veel ouders willen graag dat hun kinderen de deur uitgaan, als zij eenmaal volwassen worden. Het wordt dan tijd dat zij iets voor hunzelf gaan doen. Als er echter iets is, sta je natuurlijk direct weer klaar voor je kind. Ook de 98-jarige Ada doet nog alles voor haar 80-jarige zoon.

Ada is, gezien haar leeftijd, inmiddels hoogbejaard. Haar zoon is 18 jaar jonger dan zij: hij is 80 jaar oud. Haar zoon zou verhuizen naar een zorgcentrum, zodat hij hier steun kon ontvangen. Zijn moeder besloot daarom hetzelfde te doen: ook zij verhuisde naar het centrum.

Op die manier kan zijn moeder hem nog steeds verzorgen, zoals zij dat altijd gedaan heeft. Iedere avond wenst zij haar zoon, Tom, nog een goedenacht.

Tom is de oudste zoon van Ada. Helaas wist hij nooit de ware liefde te vinden in zijn leven. Hij bleef daarom vrijwel zijn gehele leven bij zijn geliefde moeder wonen. De twee zijn daardoor eigen onafscheidelijk geworden. Het duo is ontzettend veel met elkaar.

Ada vertelt aan Liverpool Metro dat zij natuurlijk een moeder voor het leven is. Zij is zelfs erg blij dat zij zo’n ontzettend hechte band hebben. Ook de andere kinderen komen het duo regelmatig opzoeken. Er is in ieder geval een ontzettend hechte familieband.

Vind jij dit ook een bijzonder artikel? Deel dit blogbericht dan op social media met vrienden en familie.

Tapdansen blijkt voor dit meisje toch wat moeilijker dan verwacht

Deze man verrast iedereen met zijn talent