in

Dit unieke waterpark is gratis voor kinderen met een handicap

Het unieke waterpark werd geopend op 17 juni 2010 in San Antonio, Texas, de Verenigde Staten. Het biedt diverse mogelijkheden voor kinderen met een handicap.

Een waterpark bezoeken met hele gezin is ontzettend leuk. Zowel kinderen als ouders kunnen hier lekker ontspannen.

In de zomermaanden zijn waterparken natuurlijk erg populair. Immers is het dan erg warm en is het wel even lekker verkoelend.

Echter zijn de meeste waterparken niet toegankelijk voor mensen met een handicap. Morgan’s Inspiration Land maakte daar verandering in. Het park werd geopend en is speciaal ingericht voor gehandicapte mensen.

Het park werd geopend op 17 juni 2010 in San Antonio, Texas, de Verenigde Staten. Het is op een bepaalde manier ontworpen, waardoor kinderen in een rolstoel ook kunnen genieten van de verschillende attracties.

Iedereen met een handicap kan het park bovendien helemaal gratis bezoeken.

Het park heeft zes grote attracties en beschikt over een tropisch thema. Je kunt er genieten van enorme watervallen, waterritten en waterkanonnen.

De temperatuur van het water in het park kan snel worden aangepast. Zodoende heb je ook nooit last van koud water. Ook zijn er verscheidene stille zones, voor kinderen die snel last krijgen van drukte en lawaai.

Het water in het park wordt continu gefilterd en opnieuw gebruikt. Dat is handig voor mensen die extra gevoelig zijn voor bacteriën en chemicaliën.

Ook kunnen de kinderen een armband met gps krijgen, zodat ouders hun kind real-time kunnen volgen.

Wij vinden het in ieder geval een bijzonder initiatief. Vind jij dat ook? Deel dit artikel dan op social media met vrienden en familie.

Tapdansen blijkt voor dit meisje toch wat moeilijker dan verwacht

Deze man verrast iedereen met zijn talent