in ,

Een uniek pannenkoekenontwerp maken?

Maak jij altijd standaard pannenkoeken? Wellicht wil je dan weleens dit recept proberen!

Pannenkoeken zijn ontzettend lekker. Normaliter hebben pannenkoeken een ronde vorm. Er zijn wel een aantal varianten, zoals de Amerikaanse pannenkoeken, die wat kleiner van formaat zijn dan normaal. Ook zijn deze varianten iets dikker. Het maakt natuurlijk nog niet heel erg veel uit.

Deze deskundige pannenkoekenkoning kan echter wel heel veel verschillende dingen maken van het beslag. De man uit de video maakt er namelijk echt een kunstwerk van.

Hij stopt alle pannenkoekbeslag in een speciale tube. Vervolgens creëert hij de leukste ontwerpen in een de pan. Je kunt het natuurlijk ook zelf proberen aan de hand van deze video. Echter is het moeilijker dan je denkt.

Deze kunstenaar kan het in ieder geval erg goed. Binnen slechts enkele seconden maakt hij de mooiste creaties. Hij maakt onder andere kerstplaatjes, waaronder een kerstboom en een kerstboom. Deze man heeft in ieder geval ontzettend veel talent.

Bekijk de onderstaande video maar eens. De beelden zijn prachtig!

Vind jij dit ook een leuke video? Deel dit artikel dan op social media met vrienden en familie.

Deze huisgemaakte ‘wrikkel’ kalmeert honden onder bepaalde omstandigheden

Nieuwslezeres krijgt bezoek tijdens live-uitzending