in

Zo zorg je als ouder dat de telefoons van tafel verdwijnen

Het is een doorn in het oog van veel ouders, smartphones aan tafel tijdens het avondeten. Deze moeder heeft de oplossing.

Vroeger was het heel gebruikelijk om als gezin ’s avonds bij het avond eten met elkaar te praten over wat er die dag allemaal was gebeurd. Tegenwoordig gebeurt dat helaas veel minder. Dat komt niet in de laatste plaats door de ontwikkeling van technologie.

Smartphones, tablets, laptops en ook nog altijd de televisie zorgen voor veel afleiding tijdens het avondmaal. Ouders zien echter liever dat hun kinderen de traditie in ere houden. Vooral moeders houden nog altijd van de vast family time.

Gelukkig is er nu een oplossing. Dit is even simpel als het grappig is. Het lijkt in eerste instantie op een pepermolen, maar wanneer je eraan draait, dan gaan alle apparaten in de omgeving uit. De moedder in deze video probeerde het. Kijk wat er daarna allemaal gebeurt en hoe het gesprek zich uiteindelijk ontwikkelt.

Is dit de beste instrumentele cover van het nummer ‘Hallelujah’?

Deze kleine meid danst alsof ze niet wordt gefilmd!