in

Stof tussen je radiatoren? Gebruik deze gouden tip om het snel en simpel te verwijderen

Ze doen het echt allemaal. Elke radiator maakt zich er schuldig aan. Waaraan? Het verzamelen van stof. Het liefst in hele dotten tegelijk en dan zoveel mogelijk op de plaatsen waar jij er niet bij kunt.

En dat terwijl het goed schoonhouden van je radiotoren heel belangrijk is. Niet alleen zijn die stofnesten broeinesten van allerlei ongezonde ellende, ze zorgen er ook nog eens voor dat je radiator zijn warmte niet meer optimaal af kan geven. Stof tussen de platen is heel onrendabel. Het kost je in feite gewoon geld omdat het brandstofverbruik (gas of elektriciteit) van je verwarming omhoog gaat.

Maar ja, hoe krijg je die radiatoren dan stofvrij? Veel mensen proberen dit met vloeibare reinigingsmiddelen. Of ze verwijderen zelfs hele radiatorpanelen om bij  het stof te kunnen. Dit is tijdrovend en zelfs gevaarlijk. Zeker bij elektrische radiotoren. Vloeibare reinigingsmiddelen en stroom gaan niet goed samen. Vocht en elektriciteit combineren kan je een elektrische schok bezorgen.

Hieronder lees je een methode die veel eenvoudiger en veiliger is. En die je in de toekomst veel euro’s gaat besparen. Om te beginnen heb je een oude panty nodig. Heb je die niet? Haal er één bij je zus, moeder of buurvrouw.

De panty laat je tussen de radiatorpanelen door zakken. Een panty is lekker flexibel, het past altijd. Dan pak je hem aan de onder en bovenkant vast en haal hem heen en weer. De stof waar de panty van gemaakt is wordt door het bewegen statisch geladen en al het stof tussen de platen zal er spontaan aan vast gaan plakken. Moeilijker wordt het niet. Even de panty goed heen en weer halen en schoon is je radiator.

Heel snel een super schoon resultaat. Wie wil dat nu niet? Deel deze gouden pantytip met al je vrienden en familie en bied zo iedereen de mogelijkheid om heel veel euro’s te gaan besparen.

Kindje ligt met koorts op de bank, gelukkig wordt hij getroost

Dit huis in de poolcirkel is ontzettend bijzonder