in

Kattenbakvulling in de auto? Wat een top idee!

Vocht. Het is een noodzakelijk kwaad. Vooral als het in de herfst en winter buiten per definitie natter en vochtiger begint te worden. Regen, sneeuw en mist. Ook al doe je nog zo je best om het te voorkomen, toch trekt er vaak ook vocht in je auto.

En dat zie je. Vooral als je weg wilt met je auto. Alle ramen zijn beslagen en je bent eerst minstens 10 minuten bezig om je ramen droog te krijgen voordat je weg kunt rijden naar je bestemming.

Vervelend, tijdrovend en ook helemaal niet nodig eigenlijk. Als je weet wat de oplossing is dan. En die krijg je in het onderstaande filmpje. Het enige dat je nodig hebt zijn een paar oude sokken en kattenbakvulling. En eventueel een grote ring voor het vullen.

Dave Hax legt je in het filmpje stapsgewijs uit hoe je heel eenvoudig en goedkoop van de condens in je auto af kunt komen. Silicone kattenbakvulling absorbeert veel vocht. En niet alleen in een kattenbak. Volg de tips van Dave en leg een sok gevuld met kattenbakkorrels in je auto. Al binnen een paar dagen zie je letterlijk het resultaat. Probeer het zelf en deel deze truc met iedereen die je deze magische oplossing tegen condens ook wil laten ervaren.

Hij kon nergens wonen, maar deze garage blijkt nog veel beter

Lieve labrador brengt zijn baasje precies op het juiste moment waar ze behoefte aan heeft